Suikeranalyse BiometrIQ - Nutricura
501
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-501,page-child,parent-pageid-115,bridge-core-3.1.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Suikeranalyse BiometrIQ

Lukt het je maar niet om gewicht te verliezen? Of ben je gewoon benieuwd naar hoe jouw bloedsuikerspiegel en lichaam reageren op wat je eet? Met deze unieke suikeranalyse van BiometrIQ kan je op elk moment van de dag jouw bloedsuikerwaarden meten via een glucosesensor. Die waarden zijn van groot belang, want te hoge suikerwaarden zorgen o.a. voor een belaste lever met als gevolg gewichtsschommelingen, energiedips, meer honger of zelfs cravings later op de dag.

Hoe gaan we te werk?
– Tijdens het eerste consult wordt de sensor geplaatst en wordt er uitleg gegeven over hoe de app werkt. Gedurende de eerste week is het de bedoeling dat je zo ‘normaal’ mogelijk gaat eten (zoals je gewend bent), zodat je een goed beeld krijgt van je huidige voedingspatroon en het effect ervan op je bloedsuikerspiegel. (duur: 45 min)
– Tijdens het tweede consult gaan we vervolgens je rapportje van week 1 analyseren en kijken waar de ‘voedingsfoutjes’ zitten. Aan de hand daarvan worden er gerichte adviezen gegeven om je bloedsuikerspiegel stabieler te krijgen. Een stabiele bloedsuikerspiegel is een must om vetten te gaan verbranden en op die manier dus ook om gewicht te kunnen verliezen. (duur: 80min)
– Tijdens het derde en laatste consult wordt er nagegaan wat het effect is geweest van deze voedingsinterventies en wordt er eventueel nog bijgestuurd. (duur: 50min)

Deze suikeranalyse van BiometrIQ gaat je inzichten verwerven die je de rest van je leven kunt blijven toepassen. Het gaat een gepersonaliseerd beeld schetsen van hoe jouw lichaam reageert op suikers en koolhydraten. Sommige mensen gaan na het eten van een boterham zware bloedsuikerpieken vertonen, terwijl anderen wél in de groene zone gaan blijven. Daarnaast kom je ook te weten of jouw pancreas in staat is om na een suikerrijke maaltijd niet in ‘overdrive’ te gaan en deze niet teveel insuline aanmaakt. Dit zou kunnen verklaren waarom jij één uur na het eten van een ijsje of een boterham met confituur een zware suikerdip krijgt. Misschien is er wel sprake van een reactieve hypoglycemie? Ook ga je kunnen zien of je bloedsuikerspiegel ’s nachts hard schommelt en of dit eventueel een invloed heeft op jouw slaapkwaliteit.

Kortom, deze suikeranalyse gaat jou alleen maar inzichten en voordelen opleveren. Door zwart op wit te gaan zien hoe je lichaam reageert op suikers en koolhydraten gaat je motivatie véél groter zijn om effectief blijvende aanpassingen te maken. En bang voor een prikje hoef je niet te hebben, want de plaatsing van zo’n sensor is volkomen pijnloos!

Hoeveel kost dit traject? 
Voor de sensor betaal je 220 euro. Voor de 3 consultaties betaal je respectievelijk 40, 80 en 55 euro. Alles samen komt dit dus neer op zo’n 395 euro. Een investering die zijn geld zeker waard is!

biometriq suikeranalyse