Fidlab bloedonderzoek - Nutricura
534
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-534,page-child,parent-pageid-115,bridge-core-3.1.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Fidlab bloedonderzoek

Een Fidlab bloedname is een uitgebreide(re) bloedname om meer inzicht te krijgen in nutritionele, cardiometabole en inflammatoire parameters. Deze bloedname kadert hoofdzakelijk binnen de preventieve geneeskunde, maar kan soms ook uitkomst bieden wanneer een gewone bloedname bij de huisarts niet volstaat.

De Health Check is een uitgebreid, verkennend bloedonderzoek en een preventieve screening. Het evalueert aspecten zoals metabole leeftijd, insulineresistentie, inflammatoire belasting, oxidatieve stress, hart- en vaatziekten, methylatie capaciteit en oxidatieve stress.  Stuur me gerust een mailtje indien je een voorbeeldrapport of meer informatie wenst.

Deze uitgebreide bloedanalyse identificeert mogelijke gezondheidsrisico’s die kunnen leiden tot de ontwikkeling van chronische aandoeningen. Deze risico’s kunnen door aanpassing van levensstijl, voeding en voedingssupplementen worden aangepakt en bijgestuurd.

bloed test