Fidlab bloedonderzoek - Nutricura
534
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-534,page-child,parent-pageid-115,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Fidlab bloedonderzoek

Een Fidlab bloedname is een uitgebreidere bloedname om meer inzicht te krijgen in jouw nutritionele, cardiometabole, inflammatoire, stress-gerelateerde en hormonale balans in het lichaam. Deze bloedname kadert zowel binnen de preventieve geneeskunde, maar kan soms ook uitkomst bieden wanneer een gewone bloedname bij de huisarts niet volstaat.

De Health Check is een uitgebreid, verkennend bloedonderzoek en een preventieve screening. Het evalueert aspecten zoals metabole leeftijd, insulineresistentie, inflammatoire belasting, oxidatieve stress, hart- en vaatziekten, methylatie capaciteit en oxidatieve stress. Voor een meer gedetailleerd onderzoek kan, in samenspraak met mezelf of met de huisarts, ook nog de Hormonale Check en/of Nutritionele Check aangewezen zijn. Stuur me gerust een mailtje indien je een voorbeeldrapport of meer informatie wenst.

Deze uitgebreide bloedanalyse identificeert mogelijke gezondheidsrisico’s die kunnen leiden tot de ontwikkeling van chronische aandoeningen. Deze risico’s kunnen door aanpassing van levensstijl, voeding en voedingssupplementen worden aangepakt en bijgestuurd.

bloed test