Bio Impedantie Lichaamssamenstelling - Nutricura
816
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-816,page-child,parent-pageid-115,bridge-core-3.1.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Bio Impedantie Lichaamssamenstelling

Met dit toestel (Tanita MC-780MA) kunnen we een nauwkeurige analyse maken van uw lichaamssamenstelling, waardoor u een diepgaander inzicht krijgt in uw gezondheid.

De bio-impedantie meting is een revolutionair apparaat dat niet alleen het totale lichaamsgewicht meet, maar ook de spiermassa, vetmassa, totaal lichaamswater, botmassa, metabolische leeftijd, viscerale vetmassa en nog veel meer. Met dit toestel kan er tijdens een begeleidingstraject nauwkeurig worden gemeten of het gewichtsverlies effectief vetverlies betreft. Een verlies aan spiermassa dient uiteraard zoveel mogelijk te worden vermeden. Ook de metabolische leeftijd is voor velen vaak een eye-opener om hun gezondheid wat meer ter harte te nemen.

Deze uitgebreide meting duurt slechts enkele minuten en de resultaten worden direct weergegeven, waardoor u snel en eenvoudig inzicht krijgt in uw lichaamssamenstelling. De Tanita MC-780MA is 4% minder nauwkeurig dan een dexa-scan, maar dit toestel geeft geen stralingsbelasting op het lichaam. Indien je een voorbeeldrapport wenst, stuur me dan gerust een mailtje.