Fidlab darm microbioom test - Nutricura
519
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-519,page-child,parent-pageid-115,bridge-core-3.1.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Fidlab darm microbioom test

Het darmmicrobioom speelt een interactieve rol met het immuun- en hormonaal systeem, alsook met de hersenen. Hierdoor kan de microbiële balans in de darm bijdragen aan de gezondheid van zowel lichaam als geest. Er wordt steeds vaker een verband gelegd tussen chronische ziekten en verstoringen van het darmmicrobioom. 

Met de darmmicrobioom test kunnen afwijkingen in dit ecosysteem (dysbiose) worden geïdentificeerd, wat de weg vrijmaakt voor een gerichte aanpak voor herstel.

Deze resultaten zijn waardevol voor het opstellen van persoonlijk leefstijladvies en dienen tevens als basis voor eventuele aanvullende, meer gespecialiseerde tests.