Type consulten - Nutricura
212
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-212,page-child,parent-pageid-121,bridge-core-3.1.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Type consulten

Intakeconsultatie

Er worden standaard drie types van consulten voorzien. Het eerste contact met een nieuwe patiënt wordt altijd gedaan onder de vorm van een ‘intakeconsultatie’. Dit duurt doorgaans 75 minuten, maar kan individueel lichtjes afwijken.

Vervolgconsultatie

Het tweede en derde consult betreft een ‘vervolgconsultatie’, dit duurt ongeveer een 45-tal minuten. Het eerst vervolgconsult vindt meestal plaats twee tot drie weken na het intakegesprek en hier bespreken we hoe de afgelopen weken verlopen zijn. Het tweede vervolgconsult vindt dan nog eens 3 of 4 weken later plaats. Wanneer de problematiek en/of de patiënt meer tijd vergt, kunnen enkele van de daarop volgende consulten ook nog verlopen onder de vorm van een ‘vervolgconsultatie’.

Opvolgconsultatie

Het derde type consult betreft een ‘opvolgconsultatie’, dit duurt 15-25 minuten. Eerst volgen er wellicht nog enkele langere opvolgingen van 25 minuten, nadien worden dit korte opvolgingen van 15 minuten. Tijdens deze opvolgingen is er ruimte om bijkomende vragen te stellen, adviezen te verfijnen, maar ook gewoon om je hart te luchten. Hoelang je wenst opgevolgd te worden ligt volledig in jouw handen. Ook de tijd die tussen de opvolgconsultaties zit bepaal jij.

Indien er langer dan 6 maanden verstreken is na je laatste consultatie, dan wordt opnieuw de prijs van een intakeconsultatie aangerekend, afhankelijk van de duur van het consult. 

Indien je graag met je partner, echtgenoot of een vriend(in) komt, dan kan er gekozen worden voor een ‘intakeconsultatie duo‘. Dit kost 110 euro en duurt doorgaans zo’n 1,5u-2u.