Type consulten #3 - Nutricura
496
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-496,page-child,parent-pageid-493,bridge-core-3.1.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6

Type consulten

Er worden standaard drie types van consulten voorzien. Het eerste contact met een nieuwe patiënt wordt altijd gedaan onder de vorm van een ‘intakeconsultatie’. Dit duurt doorgaans 75 minuten, maar kan individueel lichtjes afwijken.

Het tweede consult betreft een ‘vervolgconsultatie’, dit duurt ongeveer een 40-tal minuten. Dit vindt meestal plaats twee tot drie weken na het intakegesprek en hier bespreken we hoe de afgelopen weken verlopen zijn.  Doorgaans vinden er drie tot vijf vervolgconsultaties plaats. Wanneer de problematiek en/of de patiënt meer tijd vergt, kunnen de daarop volgende consulten ook verlopen onder de vorm van een ‘vervolgconsultatie’.

Het derde type consult betreft een ‘opvolgconsultatie’, dit duurt ongeveer een 25-tal minuten. Dit betreft een korte opvolging waarin er nog ruimte is om bijkomende vragen te stellen, adviezen te verfijnen, maar ook gewoon om je hart te luchten. Hoelang je wenst opgevolgd te worden ligt volledig in jouw handen. Ook de tijd die tussen de opvolgconsultaties zit bepaal jij!

Indien er langer dan 6 maanden verstreken is na je laatste consultatie, dan wordt opnieuw de prijs van een intake- of vervolgconsultatie aangerekend, afhankelijk van de duur van het consult. 

Indien je graag met je partner, echtgenoot of een vriend(in) komt, dan kan er gekozen worden voor een ‘intakeconsultatie duo‘. Dit kost 85 euro en duurt doorgaans zo’n 120 minuten.